Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης η πίτα του συλλόγου «ΑγκαλιάΖΩ»

Πάτρα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση στο Ξενοδοχείο “Αστήρ” ο σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” του Νομού Αχαΐας το απόγευμα της Δευτέρας.

Τις ευχές του στο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του Συλλόγου και τους παρισταμένους για μια νέα, δημιουργική χρονιά, με υγεία ψυχική και σωματική έδωσε ο Πανοσιολογιότατος π. Θεόκλητος Παντελίδης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών, αφού ευλόγησε την πίτα.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Λαμπρινής Παπαχρυσανθάκη που αναφέρθηκε στην 25χρονη πορεία του “Αγκαλιάζω” κατά την οποία μοναδικός στόχος ήταν η προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο αλλά και στην διάθεσή της να είναι δίπλα στους ανθρώπους και τα μέλη του Συλλόγου ακόμα και όταν η ίδια παραδώσει τη σκυτάλη. Η κ. Παπαχρυσανθάκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις εθελόντριες του “Αγκαλιάζω” για την δοτικότητα και την προσφορά τους στο Σύλλογο καθώς και τους χορηγούς του “Αγκαλιάζω”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες: Υγείας κ. Άννα Μαστοράκου, Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας κ. Γεωργία Ντάτσικα, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, ως εκπρόσωπος του κ. Σπύρου Σκιαδαρέση της παράταξης “Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε”, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης  “Πάτρα Ενωμένη” κ. Μάχη Σιώρου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας κ. Κων/νος Χρυσανθόπουλος, η Πρόεδρος του Σωματείου της «Καλλιπάτειρας» Πάτρας κ. Μαρία Μανουσάκη, και εκπρόσωποι από το “Άλμα Ζωής”, τη “Φλόγα”, το “Μορφωτικό Σύλλογο Κυριών”, τον Ερυθρό Σταυρό και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πατρών.

Την βραδιά πλαισίωσε με όμορφες μελωδίες και τραγούδια η χορωδία της κ. Αμαλίας Αντωνοπούλου!

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop