Νοσοκομείο Ρίου: Κλινικά νεκρό 2χρονο αγοράκι – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ΝΕΟΤΕΡΑ
Το αγοράκι, κατάπιε αντικείμενο με αποτέλεσμα να φράξουν οι αεραγωγοί του και να υποστεί καρδιακή ανακοπή.
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή, αγοράκι δυο ετών περίπου από το Αγρίνιο, στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, το αγοράκι, κατάπιε αντικείμενο με αποτέλεσμα να φράξουν οι αεραγωγοί του και να υποστεί καρδιακή ανακοπή. Έγιναν προσπάθειες ανάταξης της καρδιακής λειτουργίας, κάτι που επιτεύχθηκε.
Η ανακοπή όμως αυτή του προκάλεσε πολύ σοβαρή βλάβη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του παιδιού, δυστυχώς, δεν είναι σε αισιόδοξη κατεύθυνση. Γιατροί φέρεται να βρίσκονται ήδη σε επαφή με τους γονείς, ώστε να επιτρέψουν τη δωρεά οργάνων του παιδιού τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
