Πάτρα: Που θα «μπλοκάρει» η πόλη σήμερα; Σε ποια σημεία γίνονται έργα την 21η Σεπτεμβρίου

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται σήμερα από τα έργα με βάση τον προγραμματισμό. Σε εξέλιξη οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου – Νέες παρεμβάσεις από σήμερα σε Σουλίου και Γ. Ολυμπίου

Πάτρα: Που θα «μπλοκάρει» η πόλη σήμερα; Σε ποια σημεία γίνονται έργα την 21η Σεπτεμβρίου

Σε αρκετά σημεία της Πάτρας συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες που προκαλούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιορισμούς στην κίνηση των οχημάτων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας που εκτελεί το έργο φυσικού αερίου, από σήμερα ξεκινούν εργασίες για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην οδό Σουλίου, στο τμήμα από την Ηλείας έως τη Σμύρνης. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, με προσωρινό κλείσιμο τμημάτων των λωρίδων κυκλοφορίας και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες στην οδό Κεφαλληνίας, από την Πέντε Πηγαδίων έως την Κορίνθου, οι οποίες ξεκίνησαν στις 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 30 του μήνα.

Εργασίες βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου, από τη Σολωμού έως την Ηλείας. Η συγκεκριμένη παρέμβαση ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στην Κάτω Πόλη, συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στην Καραϊσκάκη, στο τμήμα από την Πατρέως έως την Ερμού, ενώ κυκλοφοριακές αλλαγές ισχύουν και στην Πατρέως, από την Κορίνθου έως την Αγίου Ανδρέου. Στο συγκεκριμένο τμήμα έχει επιβληθεί απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και η οδός λειτουργεί με διπλή κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα, προβλήματα στην κυκλοφορία εξακολουθούν να καταγράφονται και σε άλλα σημεία του κέντρου, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη παράλληλες παρεμβάσεις και έργα.

Οι βασικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα:

  • Σουλίου: Ηλείας έως Σμύρνης – εργασίες 21-30 Σεπτεμβρίου.
  • Κεφαλληνίας: Πέντε Πηγαδίων έως Κορίνθου – εργασίες 19-30 Σεπτεμβρίου.
  • Γ. Ολυμπίου: Σολωμού έως Ηλείας – εργασίες 16-30 Σεπτεμβρίου.
  • Καραϊσκάκη: Πατρέως έως Ερμού – εργασίες ανάπλασης.
  • Πατρέως: Κορίνθου έως Αγίου Ανδρέου – απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και λειτουργία με διπλή κατεύθυνση.

Οι οδηγοί που κινούνται στα συγκεκριμένα σημεία καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και, όπου είναι δυνατό, να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, καθώς οι προσωρινές ρυθμίσεις μεταβάλλονται ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο