Πάτρα: Σεμινάριο για τα Φεστιβάλ Comics στην Ελλάδα, την ανάδειξη και την προώθηση δημιουργών

Με ομιλητή τον ιδρυτή και συνδιοργανωτή του Comicdom CON Athens Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου.

Πάτρα: Σεμινάριο για τα Φεστιβάλ Comics στην Ελλάδα, την ανάδειξη και την προώθηση δημιουργών

Με το 20ό Σεμινάριο της σειράς των 24ων σεμιναρίων και εργαστηρίων το CreativeHub Πάτρας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας συνεχίζει τις δράσεις του.

Το 20ό σεμινάριομε τίτλο «Φεστιβάλ Comics στην Ελλάδα. Ανάδειξη και προώθηση δημιουργών» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 18:00-20:00 στο Mosaic Hub (Ερμού 112, Μαρκάτο, Πάτρα) με κεντρικό εισηγητή τον κ. Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου.

Ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, ιδρυτής και συνδιοργανωτής του Comicdom CON Athens, του μακροβιότερου διεθνούς φεστιβάλ comics στην Ελλάδα, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο δομείται ένα φεστιβάλ comics, τις ιδιαιτερότητές του σε σχέση με άλλες πολιτιστικές διοργανώσεις και τα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς των comics.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του CreativeHub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου InterregCreative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ