Πάτρα: Σήμερα η Ημερίδα «Safety Summer ’23 – Καλοκαίρι με ασφάλεια – Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών»

Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 31/05/2023, η ημερίδα «Safety Summer ’23 – Καλοκαίρι με ασφάλεια – Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών».

Πάτρα: Σήμερα η Ημερίδα «Safety Summer ’23 - Καλοκαίρι με ασφάλεια – Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών»

Η Ημερίδα Safety Summer ’23,  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 31/05/2023, στις 11 το πρωί,  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Αίθουσα Ι – 13)

Υπό τη διοργάνωση του Οργανισμού Safety Project και του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα Πατρών, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Πατρών, το ΕΚΑΒ Πάτρας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.

Το πρόγραμμα:

α) Παρουσιάσεις – Ενημέρωση:

11:00 Άφιξη – Εγγραφές Συμμετεχόντων – Χαιρετισμοί επισήμων

11:30 Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Πατρών με θέμα: Την προστασία μας από τον ήλιο και τον καρκίνο του δέρματος από την και Οικονόμου Χρύσα, cPhD Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο στην Δερματολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

11:45 Λιμενικό Σώμα Πατρών με θέμα: Τους κανόνες ασφαλείας για τα θαλάσσια σπορ και τα πιο συχνά ατυχήματα των λουόμενων, εκ μέρους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, θα μιλήσει, ο Τομεάρχης Λιμενικής Αστυνομίας Πλωτάρχης Λ.Σ. Κωστάκης Μιχαήλ

12:00 Οργανισμός Safety Project με θέμα: Κανόνες για την γενικότερη ασφάλεια μας σε μια παραλία ή όταν πάμε διακοπές σε ένα μέρος, με τον Γιώργο Μιμμή, Security Consultant, (εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Raptor krav Maga, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ασφάλειας διακεκριμένων προσώπων υψηλών βαθμίδων, όπου ήταν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων).

Ο Οργανισμός Safety Project έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα: Διακοπές με ασφάλεια, όπου αφορά στον (οικογενειακό και νεανικό τουρισμό) για προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

β) Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών:

12:15 Αμέσως μετά την ενημέρωση, θα ακολουθήσουν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Οι ομιλίες αφορούν:

– Την προστασία μας από τον ήλιο και τον καρκίνο του δέρματος από την και Οικονόμου Χρύσα, cPhD Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο στην Δερματολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

– Τους κανόνες ασφαλείας για τα θαλάσσια σπορ και τα πιο συχνά ατυχήματα των λουόμενων, από το Λιμενικό Σώμα

– Τους κανόνες για την γενικότερη ασφάλεια μας σε μια παραλία ή όταν πάμε διακοπές σε ένα άλλο μέρος, από τον Οργανισμό Safety Project και τον Γιώργο Μιμμή, Security Consultant, (εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Raptor krav Maga, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ασφάλειας διακεκριμένων προσώπων υψηλών βαθμίδων, όπου ήταν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων).

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών:

Αμέσως μετά την πρώτη ώρα, θα ακολουθήσουν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης της Ημερίδας, σε ψηφιακή μορφή στο προσωπικό τους email.

Κάνετε εγγραφή στο info@juniorsclub.gr (ονοματεπώνυμο και ιδιότητα ή σχολή) Πληροφορίες 6932011395

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννα Τούνη: Η συγκίνησή της στην βάπτιση του γιου της - Η ανάρτηση στο Instagram
Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση συνδέεται με τον αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου
Σασμός – Στέλιος Μάινας και Πηνελόπη Τσιλίκα για τον επίλογο της σειράς-ΒΙΝΤΕΟ
Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιος σχεδίασε το όνειρο νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο