Πάτρα: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Μάινα
Η παρουσίαση του βίβλιου – μυθιστορήματος «Να θυμηθώ να παραγγείλω», θα πραγματοποιηθεί στην Biblioteca – Due piani (Αγ. Νικολάου 47), με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου «Γωνιά του βιβλίου – Παπαχρίστου».
Το μυθιστόρημα του «Να θυμηθώ να παραγγείλω», παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας σήμερα (ώρα 20:30), στην Biblioteca – Due piani (Αγ. Νικολάου 47), με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου «Γωνιά του βιβλίου – Παπαχρίστου».
Για το πόνημα και τον δημιουργό του, θα μιλήσουν οι συγγραφείς Αντιγόνη Βουτσινά και Βασίλης Λαδάς. Αποσπάσματα διαβάζει η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη.
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα, που μπορεί να χαρακτηριστεί ελεγεία, για την έννοια και τη διαχείριση του σωματικού και του ψυχικού πόνου ως απότοκου της βιολογικής αλλά και της συναισθηματικής απώλειας. Ενα βιβλίο που εκκινεί από τη διαλεκτική της ευθανασίας και επεκτείνεται σε ζητήματα όπως η διαχείριση της ήττας και της ματαίωσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Προεδρικό με πατέρα και γιo ΦΩΤΟ
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Στο Μάνεσι η εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Ο εορτασμός της Αγίας Άννας στην Αρραβωνίτσα
