Πάτρα: Σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Στύλιος

image 622768

Η έναρξη λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας, από σήμερα, φέρνει στην Πάτρα τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Στύλιο. Ο φορέας αναζητάει κτίριο τουλάχιστον 1.700 τετραγωνικών μέτρων για να στεγάσει το προσωπικό και τις υπηρεσίες του.

Ο διαγωνισμός για την αναζήτηση κτιρίου στην Πάτρα προκηρύχθηκε για κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα του φορέα και σε άλλες πόλεις. Ειδικά για την Πάτρα αναζητείται ακίνητο με εμβαδό από 1.700 έως 2.000 τ.μ., ο οποίος να έχει ελάχιστο ισόγειο τμήμα χώρου εργασίας 100 τ.μ. και υπόλοιπο χώρο εργασίας από 700 τ.μ. έως 850 τ.μ. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτει χώρο αρχείων  από 1.000 έως 1.150 τ.μ. Ο μηνιαίος προϋπολογισμός ανά τετραγωνικό τμήμα ανέρχεται στα 13 € και το μέγιστο συνολικό μίσθωμα στις 26 χιλ. €.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ο Γ. Στύλιος θα ξεκινήσει την σημερινή επίσκεψή του από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στις 10 το πρωί. Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Πάτρα για την επίσημη έναρξη του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη και θα συζητήσουν για θέματα και δράσεις κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια, ο Ν. Φαρμάκης θα ακολουθήσει τον Γ. Στύλιο στο Κτηματολογικό Γραφείο Δυτικής Ελλάδας. Τον υφυπουργό θα συνοδεύει ο πρόεδρος της εταιρείας Ελληνικό Κτηματολόγιο ΑΕ, Δημήτρης Σταθάκης.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
potamos peiros
τυροκομειο
αυτοκτονια