Πάτρα – Σπύρος Τελώνης: Τρίτωσε το μεγάλο κακό…

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο εκλιπών, αδελφός του ναυτιλιακού πράκτορα Γιώργου Τελώνη.

Πάτρα - Σπύρος Τελώνης: Τρίτωσε το μεγάλο κακό…

Ρωτούσαμε κάθε μέρα για τη μάχη που έδινε, από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Συμπορεύτηκε και στήριξε όλες τις επιχειρηματικές επιλογές του μεγαλύτερου αδελφού του, Γιώργου, του γνωστού ναυτιλιακού πράκτορα. Διέπρεψε ο εκλιπών, ως αφανής στυλοβάτης των πολλαπλών δράσεων της αγαπημένης οικογένειας και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο χαμογελαστός, πράος, εργατικός, δοτικός και άκακος Σπύρος, ο «εφευρέτης» των μαθητικών μας χρόνων, είναι πια καθ’ οδόν προς μια μεταφυσική συνάντηση που εμπεριέχει πλείστα όσα συγκινησιακά χαρακτηριστικά. Θ’ ανταμώσει με τον δίδυμο αδελφό του Χάρη, που έφυγε πριν 20 χρόνια από τη ζωή, και την αδελφή του Μαρία, που κι αυτή εγκατέλειψε τα εγκόσμια πριν δύο χρόνια.

Ο Σπύρος Τελώνης άφησε πίσω του μια όμορφη οικογένεια και μέσα στην άφατη θλίψη τη σύζυγό του Δέσποινα και τις κόρες του Αναστασία και Παναγιώτα.

Είθε η γλυκύτητα του χαρακτήρα του και τα ξεχωριστά χαρίσματα της προσωπικότητάς του ν’ αποτελέσουν την παρηγοριά που θ’ απαλύνει τον πόνο τους.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments