Πάτρα: Στα νέα πάρκα της Παραλίας βρέθηκε ο Πελετίδης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμαρχος είδε την πορεία των εργασιών και συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Δήμου που διαμορφώνουν τα δύο πάρκα.

Πάτρα: Στα νέα πάρκα της Παραλίας βρέθηκε ο Πελετίδης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τους χώρους των δύο νέων πάρκων με τις ελιές, που δημιουργεί ο Δήμος στην Παραλία Πατρών (πλησίον του Κοιμητηρίου και επί της Ακτής Δυμαίων) για τις ανάγκες των δημοτών της περιοχής, επισκέφτηκε σήμερα (Παρασκευή 31 Μαρτίου) ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων, Χρήστο Κορδά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παραλίας, Παναγιώτη Ζωγράφο.

Ο Δήμαρχος είδε την πορεία των εργασιών και συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Δήμου που διαμορφώνουν τα δύο πάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πάρκο, στην περιοχή του Κοιμητηρίου της Παραλίας θα γίνουν και εργασίες διαμόρφωσης πλατείας, παιδικής χαράς, χώρων πρασίνου, τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής, φωτισμού κι άλλων στοιχείων.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Πελετίδης τόνισε:

«Συνεχίζουμε. Όλη η παραλιακή ζώνη θα αλλάξει όψη. Ήδη δώσαμε δείγματα γραφής. Τώρα ήρθε η σειρά της Παραλίας και το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό και πιστεύουμε ότι θα το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος. Θα συνεχίσουμε και θα μεγαλώσουμε τις «αυλές» των σπιτιών μας. Και αυτή η «αυλή» προστίθεται στις ήδη μεγάλες «αυλές» που έχουμε για τα σπίτια μας. Τα παιδιά μας θα το απολαμβάνουν. Ο καθένας από μας θα ζει σε ένα χώρο που είναι αντάξιος της πόλης μας. Νομίζω ότι συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας να χτίσουμε την πόλη μας όπως το επιθυμούμε, με τα φτωχικά μας μέσα, με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε».

Πάτρα: Στα νέα πάρκα της Παραλίας βρέθηκε ο Πελετίδης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: Στα νέα πάρκα της Παραλίας βρέθηκε ο Πελετίδης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: Στα νέα πάρκα της Παραλίας βρέθηκε ο Πελετίδης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: Στα νέα πάρκα της Παραλίας βρέθηκε ο Πελετίδης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ