Πάτρα: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η κυκλοφορία στην πόλη – Έργα και στην Κορίνθου και Κανάρη ΦΩΤΟ
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας. Πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα
Μεγάλες είναι οι δυσκολίες στην κυκλοφορία στο κέντρο της Πάτρας, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί εργασίες αντικατάστασης σωλήνα αποχέτευσης στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Κανάρη.
Η αναγκαία παρέμβαση στο υπόγειο δίκτυο αποχέτευσης έχει οδηγήσει σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο, επιβαρύνοντας σημαντικά την κίνηση σε έναν από τους κεντρικούς οδικούς κόμβους της πόλης.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με σχετική άδεια των αρμόδιων υπηρεσιών και κρίθηκαν αναγκαίες λόγω φθοράς του δικτύου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr καταβάλλεται προσπάθεια ώστε ο δρόμος να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Βραβείο Εξαίρετης Δημοσίευσης – Μονογραφίας «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» 2026
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Προκήρυξη υποτροφιών για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
