Πάτρα: Στη φυλακή ο σάτυρος 39χρονος που άρπαξε 6χρονη από σπίτι και ασέλγησε
Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο κοριτσάκι.
Δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι ισχυρισμοί του 39χρονου Ρουμάνου που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης στην Πάτρα και χθες μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν έκανε τίποτα στο παιδί, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δικαιολογήσει τα όσα ανατριχιαστικά περιέγραψε πως βίωσε στα χέρια του η ανήλικη.
Ο άνδρας, όπως αποκάλυψε η «Π» το μεσημέρι του Σαββάτου, άρπαξε το κοριτσάκι μέσα από σπίτι φιλικού προσώπου της μητέρας , όπου την είχε αφήσει για φύλαξη, μπαίνοντας από παράθυρο και με τη βία την μετέφερε στο δικό του. Εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και όταν αντελήφθη ότι επέστρεψε ο γείτονας του «φρόντισε» να μην φανεί η απουσία του παιδιού.
Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο κοριτσάκι.
Πάτρα: Στον εισαγγελέα 39χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 6χρονου κοριτσιού
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ήλιος, θάλασσα και… γεμάτο πορτοφόλι! Νέα μελέτη ανέδειξε τους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2026. Δείτε τις τιμές και τις επιλογές.
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Στη Λυκούρια λειτούργησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Η απόλυτη αστρονομική «σύμπτωση»: Γιατί στις 12 Αυγούστου όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον ουρανό
