Πάτρα: Στη συγκέντρωση για το τρένο η Ενωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου
«Eίναι αδιανόητο στην εποχή μας να μιλάμε για οικολογική συνείδηση, για σύγχρονες πόλεις και να δεχτούμε την υπέργεια σιδηροδρομική γραμμή».
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων τάσσεται υπέρ ενός σύγχρονου υπογειοποιημένου τρένου με ταυτόχρονη λειτουργία προαστιακού και επιφανειακού Γραμμικού Πάρκου που θα έχει το βέλτιστο όφελος για τους κατοίκους και την πόλη μας. Eίναι αδιανόητο στην εποχή μας να μιλάμε για οικολογική συνείδηση, για σύγχρονες πόλεις και να δεχτούμε την υπέργεια σιδηροδρομική γραμμή.
Συμμετέχουμε και καλούμε όλους την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 20:00 μ.μ., στη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον νέο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Ρίο( ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO RIO) από τον Δήμο Πατρέων και την Επιτροπή Αγώνα, με θέμα την απαίτηση για πλήρη υπογειοποίηση του τρένου, τη λειτουργία του προαστιακού και την δημιουργία ενός Γραμμικού Πάρκου στην επιφάνεια του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 15/9/2026: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου από τον Καλαβρυτινό Παύλο Σατολιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
