Πάτρα: Στην απεργιακή κινητοποίηση ο Πελετίδης
Ο Δήμαρχος Πατρέων θα βρεθεί, όπως πάντα, στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, που διοργανώνεται στις 10.30 το πρωί, από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.
Κανονικά θα βρεθεί σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μαζί με αντιδημάρχους και συμβούλους του στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, που διοργανώνεται στις 10.30 το πρωί, από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.
Έγινε γνωστό πως η δημοτική Αρχή, στις 9 το πρωί, θα παραστεί στην προσυγκέντρωση των Σωματείων του Δήμου, μπροστά στο Δημαρχείο και μαζί τους θα πορευτούν προς το Εργατικό Κέντρο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρεται επίσης:
“Η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου, θα δώσουν για μια ακόμα φορά βροντερό «παρών», συμμετέχοντας μαζικά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία, απαιτώντας:
Να μην ψηφιστεί και να πεταχτεί στα σκουπίδια το νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά που βάζει ταφόπλακα σε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα, που νομιμοποιεί την απλήρωτη δουλειά, καταργεί το 8ωρο και την Κυριακή αργία.
Η Δημοτική Αρχή, θα συμμετάσχει και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έλον Μασκ: Γιατί επέλεξε να ζει σε τροχόσπιτο δίπλα στο γιγαντιαίο κέντρο δεδομένων Colossus στο Μέμφις
Το Επίκεντρο+ παρουσιάζει την παράσταση «Κανα-πές»
Από OLED μέχρι Mini LED οι καλύτερες τηλεοράσεις 65 ιντσών σήμερα
Το ChatGPT φέρνει το «Virtual Try-On»: Πώς να δοκιμάζετε ρούχα εικονικά με μια selfie
Στην Πάτρα το συνέδριο ECOFORUM 2026
