Πάτρα: Στην κοινότητα Σουλίου η παράταξη του Κώστα Σβόλη
Την Κοινότητα Σουλίου της Δημοτικής Ενότητας Πατρέων επισκέφθηκε η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», το Σάββατο 12/4/2025.
Η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει:
Συναντηθήκαμε, κατόπιν πρόσκλησης, με τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Σπυρόπουλο, τα μέλη της παράταξης κ. Κωνσταντίνο Λεωνιδόπουλο, κ. Αλέκα Μπέλτα και κατοίκους. Μάς ενημέρωσαν για τα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα για την απουσία πεζοδρομίων που δημιουργεί κινδύνους, ιδίως στους μικρούς μαθητές, και για τις συχνές βλάβες του δικτύου ύδρευσης που παρατηρούνται. Η έλλειψη σχολικών αιθουσών, η ανάγκη διαμόρφωσης υπάρχοντος κοινόχρηστου χώρου σε πλατεία, ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου μπάσκετ, η ανακύκλωση, η καθαριότητα, ο φωτισμός και άλλα πολλά τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης.
Η παράταξη εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Θεόδωρο Ξυλιά, κ. Φίλιππο Οικονόμου και το μέλος κ. Ανδρέα Ζάγκλα.
Η «Πάτρα Ενωμένη» θα συνεχίσει τις περιοδείες στις γειτονιές της πόλης μας, στο πλαίσιο της συνεχούς επαφής με την τοπική κοινωνία, όπως άλλωστε έχουμε δεσμευτεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Βραβείο Εξαίρετης Δημοσίευσης – Μονογραφίας «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» 2026
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Προκήρυξη υποτροφιών για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
