Πάτρα: Στην λαϊκή των Προσφυγικών για ευχές εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής
Τη λαϊκή αγορά των Προσφυγικών επισκέφθηκαν παραμονή Χριστουγέννων ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας και εργαζόμενοι της αρμόδιας για τις λαϊκές αγορές Υπηρεσίας του Δήμου.
Ευχές για καλές γιορτές αντάλλαξαν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, εργαζόμενοι της αρμόδιας για τις λαϊκές αγορές Υπηρεσίας του Δήμου και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, με τους επαγγελματίες και παραγωγούς, καθώς και με δημότες που έκαναν τα ψώνια τους, στην λαϊκή αγορά των Προσφυγικών.
Είναι γνωστό, ότι οι παραγωγοί αγρότες υπέστησαν καταστροφικές ζημιές στις καλλιέργειες τους, από τις πρόσφατες σφοδρές κακοκαιρίες και απαιτούν την αποζημίωσή τους από το κράτος, ζήτημα στο συμπαραστέκεται διεκδικώντας στο πλευρό τους, η Δημοτική Αρχή.
Οι ανατιμήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων, κάνουν το κόστος των καλλιεργειών δυσβάστακτο για παραγωγούς και επαγγελματίες πώλησης αγροτικών προϊόντων.
Αγωνίζονται μέσα σε δύσκολες συνθήκες, για να προμηθεύουν φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και προσιτά σε τιμές για το λαό, μέσα σ’ αυτό το κύμα ανατιμήσεων και ακρίβειας.
Απαιτούνται μέτρα στήριξης των επαγγελματιών αυτών από την κυβέρνηση, για την βιωσιμότητά τους και την δυνατότητα του λαού να συνεχίσει να προμηθεύεται διατροφικά προϊόντα στις λαϊκές αγορές της πόλης μας και της χώρας, καθώς και βιομηχανικά προϊόντα για τις ανάγκες τους, σε χαμηλές τιμές που οι συγκεκριμένοι προσπαθούν να κρατήσουν, εν μέσω πανδημίας και ακρίβειας.
Οι εργαζόμενοι των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, βρίσκονται καθημερινά μέσα στους χώρους των λαϊκών αγορών της πόλης μας, φροντίζοντας για την εύρυθμη λειτουργία τους, στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες πανδημίας, δεδομένου ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή και μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο



