Πάτρα: Στις 8 Μαΐου το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργανώνει το Πολύεδρο
Στον χώρο της Achaia Clauss
Το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, που διοργανώνει το Πολύεδρο κάθε χρόνο, θα γίνει και φέτος στην Πάτρα, στην Achaia Clauss την Κυριακή 8 Μαΐου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα. Το Φεστιβάλ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών με πολλές εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά με θέματα από τα βιβλία.
Φέτος θα συμμετέχουν οι συγγραφείς, ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος Θάλεια Τριανταφύλλου, Παναγιώτα Σμυρλή και οι εικονογράφοι Ευτυχία Στυλιανέα και Χριστίνα Δημητροπούλου. Επίσης θα συμμετέχουν πολλοί εκπαιδευτικοί, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, ηθοποιοί και μουσικοί.


Παιδιά και μεγάλοι, από κάθε γειτονιά της Πάτρας, αλλά και σχολικές ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές εκπαιδευτικές δράσεις και να γνωρίσουν από κοντά τους συντελεστές των βιβλίων, συγγραφείς, εκδότες, γραφίστες, εικονογράφους, τυπογράφους και βιβλιοδέτες.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από τις ιστορίες των βιβλίων, μέσω του θεατρικού παιχνιδιού με την ομάδα του Juniorsclub.



Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
