Πάτρα: Στόχος αγνώστων ο Πολυχώρος Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα – Ζημιές στην κλειδαριά και σε υαλοπίνακες ΦΩΤΟ

Στόχος αγνώστων έγινε ο Πολυχώρος Πολιτισμού που δημιούργησε ο Δήμος στην Ιχθυόσκαλα της Πάτρας.

Πάτρα: Στόχος αγνώστων ο Πολυχώρος Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα - Ζημιές στην κλειδαριά και σε υαλοπίνακες ΦΩΤΟ

Στόχος αγνώστων έγινε ο Πολυχώρος Πολιτισμού που δημιούργησε ο Δήμος στην Ιχθυόσκαλα της Πάτρας. Οι δράστες στην προσπάθειά τους να μπουν παράνομα στο κτίριο κατέστρεψαν την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και έσπασαν μέρος από τους υαλοπίνακες.

Το κτίριο μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο επισκευάστηκε από τους εργαζόμενους στο δήμο της Πάτρας πριν από ένα χρόνο περίπου και μετατράπηκε σε κύτταρο πολιτισμού. Παραδόθηκε στην πόλη και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει πλήθος σημαντικών δράσεων και εκδηλώσεων ,μεταξύ των οποίων το συμπόσιο γλυπτικής, το «Σπίτι των Χριστουγέννων» και συναυλίες.

O συγκεκριμένος χώρος όπως και όλοι οι χώροι πολιτισμού, αποτελούν προίκα» της πόλης. Η περιφρούρηση και προστασία τους είναι υπόθεση όλων μας. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός καλεί τους δημότες να τους προστατέψουν.

Πάτρα: Στόχος αγνώστων ο Πολυχώρος Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα - Ζημιές στην κλειδαριά και σε υαλοπίνακες ΦΩΤΟ Πάτρα: Στόχος αγνώστων ο Πολυχώρος Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα - Ζημιές στην κλειδαριά και σε υαλοπίνακες ΦΩΤΟ Πάτρα: Στόχος αγνώστων ο Πολυχώρος Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα - Ζημιές στην κλειδαριά και σε υαλοπίνακες ΦΩΤΟ Πάτρα: Στόχος αγνώστων ο Πολυχώρος Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα - Ζημιές στην κλειδαριά και σε υαλοπίνακες ΦΩΤΟ

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ