Πάτρα – Σβόλης: Από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε την δημιουργία χώρου αναψυχής στην Ανθούπολη
Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» βρέθηκε στη σημερινή κινητοποίηση
Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει:
Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στηρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Ανθούπολης για αναβάθμιση της περιοχής τους και τη δημιουργία πλατείας στον χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Τροχαία και ο οποίος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή.
Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» ήταν εκείνη που ανέδειξε το θέμα, μετά την επίσκεψη των μελών της στην Ανθούπολη και την καταγραφή των προβλημάτων των κατοίκων.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης και Θόδωρος Ξυλιάς, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου Δημήτρης Καραϊσκος έδωσαν «παρών» σήμερα στη συγκέντρωση πολιτών που έγινε στον συγκεκριμένο χώρο κι έστειλαν μήνυμα στήριξης στους πολίτες της Ανθούπολης.
Ο Κώστας Σβόλης έκανε την εξής τοποθέτηση στον σύντομο χαιρετισμό του στην κινητοποίηση: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω σήμερα εδώ πολύ κόσμο. Η πλατεία είναι για τον Δεξιό, είναι για τον Αριστερό, είναι για όλους μας. Η Δημοτική Αρχή υποχρεούται και θα υποχρεωθεί να συρθεί πίσω από τον Σύλλογο της Ανθούπολης, πίσω από τους πολίτες, πίσω από τις παρατάξεις. Το έχει ξαναπάθει άλλη μια φορά αυτό στο παρελθόν με την πλατεία Καλλιπάτειρας. Ταυτόχρονα, όμως, είμαι και λυπημένος γιατί για τα αυτονόητα, για να γίνει μια πλατεία, για να γίνει καλύτερη η ποιότητα της ζωής μας, πρέπει να κάνουμε μια κινητοποίηση! Ακούμε ένα σωρό πράγματα από πλευράς Δημοτικής Αρχής, για πάρκα, για χίλια δύο, όμως κολλάμε στο να κάνουμε μια πλατεία».
Και κατέληξε ο Κώστας Σβόλης ως εξής: «Εμείς σαν παράταξη είμαστε μαζί σας από την πρώτη στιγμή και το ξέρετε. Ειλικρινά εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί κάτι ανάλογο σε άλλη περιοχή της Πάτρας. Το σημερινό μήνυμα δεν είναι, όμως, μόνο το ότι πρέπει να γίνει η πλατεία. Η πλατεία θα γίνει. Το μήνυμα είναι να είμαστε ενεργοί πολίτες και να αρχίσουμε να ορίζουμε σιγά-σιγά εμείς την τύχη της πόλης μας. Στις επόμενες εκλογές οφείλουμε να ψηφίσουμε όραμα και με λογική για να φτιάξουμε την Πάτρα που μας αξίζει».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Εορτασμός στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Φονισκαριάς
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών στο Ράλι Ιονίου
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή

