Πάτρα: Συγκέντρωση και παράδοση τροφίμων από το ΚΕΤΧ – ΦΩΤΟ
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν παρουσία του διοικητή του ΚΕΤΧ και του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΓΕΣ Πελοποννήσου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς στον συνάνθρωπο, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΓΕΣ Πελοποννήσου έδειξε για ακόμα μια φορά εμπράκτως τη στήριξη του στις ευπαθείς ομάδες, ενόψει του Πάσχα.
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και παραδόθηκαν στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Πατρών προς ενίσχυση του έργου της Στέγης Αγάπης. Η δράση έγινε σε συνεργασία με τον διοικητή Φρουράς Πατρών, Ταξίαρχο Αλέξη Γεωργίου, τους διοικητές Μονάδων του ΓΕΣ Αχαΐας και τον διευθυντή της Στρατολογίας Δυτικής Ελλάδος.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν παρουσία του διοικητή του ΚΕΤΧ και του Προέδρου του Συλλόγου του πολιτικού προσωπικού Απόστολο Κόγκα, στον εφημέριο της Αγ. Τριάδας «Ο Σύλλογος μας δεν κάνει μόνο συνδικαλισμό, πράττει και κοινωνικό έργο», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
