Πάτρα: Σύλληψη άνδρα για διακεκριμένες κλοπές, είχε ρημάξει ναό, καταστήματα και σπίτι
Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις σε Ιερό Ναό, καταστήματα, αποθήκη και οικία
Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προχθές αργά το βράδυ, εισήλθε σε Ιερό Ναό και αποπειράθηκε να διαρρήξει το παγκάρι με χρήση σιδερόβεργας, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη.
Από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος από τις 3/3/2024 έως τις 22/5/2024 διέπραξε ακόμη τέσσερις κλοπές (τρεις τετελεσμένες – μια απόπειρα) σε καταστήματα, αποθήκη και οικία, αφαιρώντας 50 ευρώ, τρία κινητά, εργαλεία, καλώδια, είδη δώρων και δυο πτηνά με το κλουβί τους, συνολικής αξίας 450 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος κατά την διάρρηξη της αποθήκης, έσπασε την τζαμαρία, προκαλώντας φθορές αξίας 500 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε η σιδερόβεργα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Θρησκευτική κατάνυξη στο Σπήλαιο της Παναγίας Κάτω Δροσιάς ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναιγιαλείου
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
