Πάτρα: Συλλυπητήρια από δήμαρχο και αντιδήμαρχο για τον Β. Πλώτα
Στον Δήμο εργάζεται η κόρη του Σοφία Πλώτα
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων Διονύσης Πλέσσας για τον θάνατο του Βασίλη Πλώτα.
Η ανακοίνωση του Δημάρχου: Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του για τον θάνατο του Βασίλη Πλώτα και συλλυπείται από καρδιάς την κόρη του, υπάλληλο του Δήμου, Σοφία Πλώτα, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.
Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου: «Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων Διονύσης Πλέσσας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην δημοτική υπάλληλο Σοφία Πλώτα, για την απώλεια του πατέρα της Βασίλη Πλώτα, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και στους οικείους του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσιάζει τo Αγγλόφωνο Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής
Εκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Η μεγάλη αδικία για τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον Ιούλιο
Τι συνέβη στις υπηρεσίες της Anthropic και το Claude «έπεσε» για περίπου μία ώρα
Οι εθελοντές του Γερμανόφωνου κινηματογράφου στην Πάτρα ΦΩΤΟ:
Το «κρυφό» σάκχαρο στο κόκκινο κρέας: Πώς μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη
