Πάτρα: Συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής στο συλλαλητήριο ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία
Στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, έξω από τα γραφεία του, ενάντια στην Ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις θα συμμετάσχει η Δημοτική Αρχή της πόλης.
Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, θα συμμετέχει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, έξω από τα γραφεία του, ενάντια στην Ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, που συζητιέται σήμερα στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:
«Η Δημοτική Αρχή καλεί όλο το λαό της Πάτρας, όλους τους μαζικούς φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους, κάθε προοδευτικό άνθρωπο, να συμμετέχει στο σημερινό συλλαλητήριο.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε να γίνει η χώρα μας ένα τεράστιο στρατόπεδο που θα χρησιμοποιείται ανά πάσα ώρα και στιγμή για τα ευρωνατοϊκά σχέδια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε, να χρησιμοποιείται το ελληνικό έδαφος για να στοχοποιούνται άλλοι λαοί και ταυτόχρονα να μπαίνει σε κίνδυνο ο ελληνικός λαός, για τα κέρδη κάποιων λίγων.
Επιπλέον, λέμε ακόμα μία φορά, ότι ο πατραϊκός λαός, καθώς και ο λαός των όμορων Δήμων, δε θα δεχτεί να μεταφερθούν πυρηνικά όπλα στον Άραξο».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
