Πάτρα: Συνάντηση Κ. Πελετίδη με τον κ. Γραφάκο για απορρίμματα και έργα αποχέτευσης

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο, με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κ. Μανώλη Γραφάκο.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αποχέτευσης, Λάμπρος Τσάτσος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων αποχέτευσης.
Νωρίτερα ο Δήμαρχος Πατρέων συμμετείχε και στην συνάντηση, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ο Δήμαρχος, εκτός των άλλων, έθιξε το μεγάλο ζήτημα των ελλείψεων υποστήριξης στο θέμα της ανακύκλωσης. Την έλλειψη «εργαλείων» από την πλευρά της κυβέρνησης για να επιτευχθούν οι στόχοι του Δήμου μας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News