Πάτρα: Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση.

Πάτρα: Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Σε φιλικό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Ζαφειρόπουλου και του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολακόπουλου με στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας που άνοιξε πρόσφατα υποκατάστημα στην Πάτρα.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Αφού καλωσορίσαμε την Τράπεζα με την μεγάλη διαδρομή και εμπειρία στην υποστήριξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανταλλάξαμε απόψεις για την αγορά και την εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια καθώς και για τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Τράπεζας με τις χιλιάδες επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε μέσω της χρήσης POS όπου ζητήσαμε χαμηλό ποσοστό προμήθειας και χαμηλό ποσό χρέωσης για την τήρηση επαγγελματικού λογαριασμού.

Ακόμη ζητήσαμε μικροπιστώσεις χωρίς αυστηρά κριτήρια για την αγορά εμπορευμάτων και εξοπλισμού μέσω της πληρωμής απευθείας τιμολογίων. Από την μεριά της Τράπεζας τονίστηκαν οι ιδιαίτερα ευνοϊκοί όροι που προσφέρει σε λογαριασμούς Ταμιευτηρίου.

Ελπίζουμε σε θετική ανταπόκριση και συνεργασία για την ανάδειξη του ρόλου των μικρών τοπικών επιχειρήσεων στην οικονομία και την πραγματική στήριξή τους».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ