Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβένα καλλονή που «φέσωνε» ξενοδοχεία!
Η νεαρή είχε «φεσώσει» 4 – 5 ξενοδοχεία εντός και πέριξ της Πάτρας, όπως και ένα στη Ναύπακτο.
Το «φέσι» σε ξενοδοχεία της Πάτρας, όπου περνούσε… καλά (!) με εφήμερους εραστές της – ως πάγια τακτική – γινόταν τελικά εκ μέρους μιας 26χρονης από τη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας -μετά τις αρχικές της στήλης «Κωδικός Φλαμής» της εφημερίδας «Πελοπόννησος» που αποκάλυψε άλλωστε τη δράση της, η κοπέλα είχε «φεσώσει» 4 – 5 ξενοδοχεία εντός και πέριξ της πόλης, όπως και ένα στη Ναύπακτο, την τελευταία φορά, όπου και έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη η επιβίβασή της σε ταξί, που επρόκειτο να τη μεταφέρει στην Αθήνα, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως και την «μπλόκαρε» στα διόδια Κορίνθου.
Η νεαρή συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της και για το πελατολόγιό της δεν είπε κουβέντα, κρατώντας εχεμύθεια πάνω απ’ όλα στις «δουλειές» της!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Emmy 2026: Σάρωσαν τα Widow’s Bay και The Pitt τι άφησαν πίσω τους τα φετινά βραβεία
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στην Πάτρα
Viral η οδοντόβουρτσα της Dyson των 500 ευρώ με φωτογράφο να την κάνει κάμερα
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
