Πάτρα: Συνεργασία Ιατρικού Συλλόγου με φορείς και 6η ΥΠΕ για την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ & Β΄ βαθμού καθώς επίσης και με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια θα ενισχύσουν την εμβολιαστική κάλυψη στην Αχαΐα

emboliasmos φωτογραφί αρχείου

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος εμβολιασμών κατ’ οίκον, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου, η Πρόεδρος του Ι.Σ. Πατρών κ. Άννα Μαστοράκου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Ιωάννη Καρβέλη.

Οι συναντήσεις είχαν ως σκοπό την καλύτερη οργάνωση του εμβολιαστικού προγράμματος ώστε να εξυπηρετηθούν στο σύνολο όλες οι ανάγκες των πολιτών που έχουν αδυναμία πρόσβασης στα εμβολιαστικά κέντρα.

Η αγαστή συνεργασία δημόσιου – ιδιωτικού τομέα υγείας και όλων των φορέων που διαχειρίζονται ή εμπλέκονται με την δημόσια υγεία είναι άκρως απαραίτητη προϋπόθεση για την αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών των πολιτών και την οικοδόμηση ενός προστατευτικού τείχους ανοσίας κατά της νόσου COVID-19.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

tsolias 1
sillipsi aniliki
kyritopoulos
emporikos1