Πάτρα: Τα πεζοδρόμια-παγίδες θέλει να επισκευάσει ο Δήμος – Κατατέθηκε φάκελος 5 εκατ. ευρώ

Από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης θέλει να χρηματοδοτηθεί το έργο ο Δήμος Πατρέων

Πάτρα: Τα πεζοδρόμια-παγίδες θέλει να επισκευάσει ο Δήμος - Κατατέθηκε φάκελος 5 εκατ. ευρώ

Φάκελο για να εγκριθεί χρηματοδότηση έργων έχει καταθέσει ο Δήμος Πατρέων από το καλοκαίρι ώστε να προχωρήσει μεγάλη εργολαβία ανακατασκευής δρόμων και πεζοδρομίων σε Πάτρα, Βραχνέικα, Μεσσάτιδα, Παραλία και Ρίο.

Συγκεκριμένα, από το Δήμο Πατρέων και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του, κατατέθηκε μέσα στο καλοκαίρι, τεχνικός φάκελος, για τη χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης, του έργου «Αναμόρφωση του οδικού περιβάλλοντος και βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Πατρέων», προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο φάκελος περιλαμβάνει έργα οδικής ασφάλειας εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πατρέων, καθώς και των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεϊκων, Μεσσάτιδας, Παραλίας και Ρίου.

Σ’ αυτά, περιλαμβάνονται εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας των πεζοδρομίων του Δήμου μας, από άτομα με αναπηρία, καθώς και γενικότερες εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος, των πεζοδρομίων, του οδοφωτισμού και εν γένει του οδικού περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ