Πάτρα: Τρίωρη ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες του προαστιακού – Επανήλθαν τα δρομολόγια

Περίπου δύο ώρες περιμένουν οι επιβάτες του προαστιακού, καθώς τα τρένα δεν μπορούν να εκτελέσουν τα δρομολόγια – Δείτε ποιος είναι ο λόγος

Πάτρα: Τρίωρη ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες του προαστιακού - Επανήλθαν τα δρομολόγια

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγο πριν τις 16.15 το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στις ράγες του τρένου περίπου στη στάση του Καστελόκαμπου στην Πάτρα, αποκαταστάθηκε και πλέον τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επόμενη στάση Ταλαιπωρία. Αυτό περίμενε τους επιβάτες του Προαστιακού σήμερα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο pelop.gr, από φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος θέλησε να κινηθεί με τον Προαστιακό, περίπου δύο ώρες βρίσκεται “σταματημένος” στην στάση στον Καστελλόκαμπο. Όταν ρώτησε τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποιον λόγο παρατηρείται αυτή η καθυστέρηση και η ακινησία, η απάντηση που έλαβε ήταν πως υπάρχει πρόβλημα με τις ράγες, και συγκεκριμένα πως έσπασαν σε κάποιο σημείο, και πως θα έπρεπε να περιμένει να σταλούν λεωφορεία από την ΤΡΕΝΟΣΕ ώστε να συνεχιστεί η διαδρομή.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν φανταστεί κανείς πως αυτή την ώρα η κίνηση από το Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι ιδιαίτερα μεγάλη με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να φτάνουν συνέχεια και ο κόσμος που περιμένει στην συγκεκριμένη στάση να είναι πολύς.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον γραμματέα Σιδηροδρομικών ΟΣΕ στην Πάτρα, Σταύρο Πήλιο, μας ενημέρωσε πως πράγματι υπήρξε θραύση σιδήρου σε ένα σημείο των ραγών και πως για τον λόγο αυτό εδώ ο προαστιακός δεν θα λειτουργεί για κάποια ώρα. Παράλληλα, σημείωσε πως για την εξυπηρέτηση του κοινού η ΤΡΕΝΟΣΕ θα διαθέσει λεωφορεία.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ