Πάτρα: «Θερμή» η υποδοχή Οικονόμου – Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην εκδήλωση για τα 49α «γενέθλια» της Νέας Δημοκρατίας ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο κεντρικός ομιλητής της αποψινής εκδήλωσης της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την 49η επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Οικονόμου

Έφτασε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Θεατράκι, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου για την κομματική εκδήλωση για τα 49α «γενέθλια» της Νέας Δημοκρατίας που διοργάνωσε σήμερα η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, της οποίας ήταν κεντρικός ομιλητής.

Με κεντρικό σύνθημα «η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες σ’ ένα περήφανο παρόν, χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον», η επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ κόσμο και μέσα σε ένα θετικό κλίμα με πολλά χαμόγελα και με ένα πολιτικό αέρα με φόντο τις εκλογές, στο Θεατράκι της Μαρίνας.

Υποδοχή Οικονόμου σήμερα στην Πάτρα με… αιτήματα

Στην αποψινή εκδήλωση δεν παρέστη ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς βρίσκεται στο Αγρίνιο για την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση.

Στην αρχή της εκδήλωσης, διαβάστηκε μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον κ. Ριγόπουλο.

Κατά την ομιλία του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου δήλωσε τα εξής:
«Γιορτάζουμε τα 49 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης μας του ισχυρότερου πολιτικού χώρου στο πολιτικό μας σύστημα, ικανότητα της ΝΔ να ανταποκρίνεται στις αλλαγές αυτή είμαι η μεγάλη της δύναμη.
Το κόμμα μας άντεξε και πρωταγωνιστεί επειδή έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία αντιμετωπίσαμε προκλήσεις αλλά με στρατηγικές επιλογές και προσήλωση σε αξιακά ιδανικά ελληνισμού ήταν πάντα μπροστά
Η ΝΔ είναι η παράταξη που στα 49 χρόνια έδωσε στη χώρα 6 πρωθυπουργούς. Δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη με παρόμοια ιστορία!!!
και επίδοση!!!
Οι επιλογές όλων δικαιώθηκαν από την ιστορία. Είμαστε μέρος των ισχυρών. Παίρνουμε μέρος στις αποφάσεις.
Κρατάμε όρθια την κοινωνία.»

Οικονόμου

Οικονόμου

Οικονόμου

 

Οικονόμου

 

Οικονόμου

Από το βήμα ο κ. Κουνάβης χαρακτήρισε τον κ. Οικονόμου διαμάντι της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Οικονόμου

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, έδωσε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τιμητική πλακέτα.

Να αναφερθεί πως κατά την διάρκεια της ομιλίας του Υπουργού, κάποιοι από το πλήθος σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων». Ο Υπουργός ήρεμος είπε απλά, «δεν πειράζει». Οι νεαροί πέρασαν το μήνυμα τους με αυτήν τους την κίνηση και ύστερα αποχώρησαν. Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα ή κάποια ένταση.

Στη συνέχει ο Υπουργός δήλωσε πως,

«Η ΝΔ εξελίσσεται χωρίς να αλλοιώνεται. Στη ΝΔ έχουμε μάθει να σεβόμαστε όσους πέρασαν και όλοι τους άφησαν κάτι και σεβόμαστε και όλους αυτούς που έρχονται χωρίς συμπλέγματα και απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό.

Η ΝΔ δεν χαραμίζει τη λαϊκή εντολή για απλή διαχείριση. Είμαστε γνήσια συμμετοχική λαϊκό κόμμα.
Ποτέ η τεχνοτροπία δεν θα νικήσει την πολιτική.»

 

Οικονόμου