Πάτρα: Τι απαντά ο Δήμος για τους μαθητές που πάνε σχολείο με τρακτέρ

Ο Δήμος Πατρέων εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το θέμα που έφερε στην επικαιρότητα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr

Βούντενη

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του pelo.gr για τους μαθητές στην Βούντενη, οι οποίοι αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο με τρακτέρ, καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, ο εργολάβος που κατασκεύαζε το δρόμο στο χωριό, έπεσε έξω.

Σήμερα, ο Δήμος Πατρέων, αναφερόμενος στο θέμα σε ανακοίνωσή του, σημειώνει πως στην Τοπική Κοινότητα της Βούντενης, κατασκευάζεται, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων της Δημοτικής Αρχής, δρόμος που διέρχεται μπροστά από το σχολείο, για να εξυπηρετεί κατοίκους και μαθητές.

Πάτρα: Μαθητές πάνε σχολείο… με τρακτέρ!

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Είναι ένα έργο που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα και τώρα υλοποιείται.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, είναι υπό κατασκευή. Η ολοκλήρωση του έργου, έχει μια μικρή καθυστέρηση, λόγω απρόβλεπτων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν πριν λίγες ημέρες, εξαιτίας βλάβης σε σωλήνα του ΤΟΕΒ. Η βλάβη αποκαταστάθηκε και όπως διαβεβαίωσε ο ανάδοχος του έργου, τις επόμενες δύο ημέρες, θα έχει τσιμεντοστρωθεί και το υπόλοιπο, μικρό τμήμα του δρόμου, που διέρχεται μπροστά από το σχολείο».

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο Δήμος κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνηση καθώς σε μέσα ενημέρωσης «εμφανίστηκαν κάτοικοι της Κοινότητας να διαμαρτύρονται, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο δρόμος».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίρριο
ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ
Ρομά