Πάτρα: Τι θα δούμε στο Πολύεδρο έως τις 26 Νοεμβρίου

Πλούσια η πολιτιστική ατζέντα του χώρου

ΠΑΤΡΑ

Πολλά και διάφορα περιλαμβάνει η ατζέντα εκδηλώσεων του Πολύεδρου  έως τις 26 Νοεμβρίου.

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, έχουμε τη συνέχεια της Έκθεσης Βιβλίων Φιλοσοφίας που άρχισε 17 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου,  με πολλά βιβλία σε προσφορές

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Γεωργίας Καραχάλιου «Τέσσερις Εποχές», η οποία θα διαρκέσει ως τις 2 Δεκέμβρη.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ, η δράση «Με βελόνα και κλωστή», κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργούμε, ράβουμε, κεντάμε, πλέκουμε, μπαλώνουμε, κουβεντιάζουμε και διασκεδάζουμε 6:00μ.μ.

Οι πολιτιστικές δράσεις συνεχίζονται το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, όπου στις 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δημιουργική δράση για παιδιά στην οποία δημιουργούμε  «ένα βαλιτσάκι με αναμνήσεις…», με αφορμή παραμύθια για τη Μικρά Ασία και παραμύθια από τη Μικρά Ασία.

Στις 12 το μεσημέρι, ακολουθεί η παρουσίαση δύο βιβλίων του Δημήτρη Προύσαλη:

  • «Πριν γίνουν Πρόσφυγες τα παραμύθια: Δυτική Μικρά Ασία-Καππαδοκία-Πόντος

Λόγιες και Επιστημονικές καταγραφές 1850-1921» Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, 2022.

  • «Παραμύθια λαϊκά απ’ τα χώματα της Μάνας Μικρασίας: Του Ξεριζωμού   και της Μνήμης 1922-2022», Εκδόσεις ΕΥΜΑΡΟΣ, 2022

Θα μιλήσουν: Μάρω Γαλάνη, χορογράφος, Ερευνήτρια της Επιτελεστικής γραφής, Διδάσκουσα στο Παν/μιο Πατρών,  Άννα Δενδρινού, συγγραφέας, αφηγήτρια και Δημήτρης Β. Προύσαλης,  δάσκαλος, προφ. αφηγητής-Υπ Δρ ΕΚΠΑ.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ