Πάτρα: Την κήρυξη των Τοπικών Κοινοτήτων Ελεκίστρας και Σουλίου, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμαρχος Πατρέων

Επιστολή Πελετίδη του προς τον Περιφερειάρχη, η οποία κοινοποιείται και στους: Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

DSC 5666

Την κήρυξη των Τοπικών Κοινοτήτων Ελεκίστρας και Σουλίου, του Δήμου Πατρέων, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.

Στην επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη, η οποία κοινοποιείται και στους: Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος σημειώνει:

«Ύστερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 28/07/2021, οι Τοπικές Κοινότητες Ελεκίστρας και Σουλίου του Δήμου Πατρέων, πλήγηκαν ιδιαίτερα σφοδρά, καταστρέφοντας κατοικίες, αγροτικές εκτάσεις, χωράφια, υποδομές κλπ.

Για τους παραπάνω λόγους και προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων και αποκατάστασης των υποδομών και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλεπόμενα από τη σχετική νομοθεσία, ζητάμε από εσάς να εισηγηθείτε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας των Τ.Κ. Ελεκίστρας και Σουλίου του Δήμου Πατρέων.

Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημα του Δήμου μας, είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

koronoios test rapid test
patrwn pyrgou
Lainiwtis
ekab