Πάτρα: Tην Πέμπτη η stand up παράσταση Κ.Ι.Χ. από τη #νεολαία σπιράλ

“Κακό Ιατρικό Χιούμορ” με τον Κωνσταντίνο Περιστέρη στις 21.00 στο θέατρο Act

STAND UP COMEDY

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 21.00, στο Θέατρο act (Γεροκωστοπούλου 65), θα λάβει χώρα η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η #νεολαία της δημοτικής παράταξης σπιράλ. Πρόκειται για το “Κ.Ι.Χ” (Κακό Ιατρικό Χιούμορ), σε κείμενα και ερμηνεία του Κωνσταντίνου Περιστέρη. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει ένα κέρασμα από τη δημοτική παράταξη και μία συνάντηση των νέων με τον επικεφαλής της, Πέτρο Ψωμά.

Υπενθυμίζεται πως από το ξεκίνημα του το σπιράλ διαθέτει Ομάδα Εργασίας #Νεολαίας. Πολλά από τα μέλη της, εξάλλου, συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019, με διάφορους ρόλους. Η #Νεολαία σπιράλ εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μέλη, συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες της παράταξης και προετοιμάζεται για μια ακόμα πιο δυναμική κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Λίγα λόγια τα τον Κ. Περιστέρη

Ο Κωνσταντίνος Περιστέρης είναι χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King’s College Hospital του Λονδίνου και συνέχισε την ειδικότητά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει βρεθεί σε αποστολές με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, έχει υπάρξει δημόσιος ομιλητής σε γυναικολογικά επιστημονικά συνέδρια, TEDx ομιλίες και stand up comedy. Πιστεύει ακράδαντα στα τρία Α ενός καλού γιατρού: Αυτοπεποίθηση, Ανθρωπιά και Αίσθηση του χιούμορ. Μέσα από όλα όσα έχει ζήσει, μας φέρνει το μαύρο χιούμορ κατευθείαν μέσα από τα επείγοντα των νοσοκομείων αλλά και της ζωής.

Η είσοδος στο “Κ.Ι.Χ.” είναι ελεύθερη για το κοινό και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη #Νεολαία του σπιράλ στέλνοντας τα στοιχεία τους είτε στο info@spiralpatras.gr είτε στο τηλέφωνο 6937707086.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments