Πάτρα: Την Τετάρτη εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών από το Λιμεναρχείο

Για την Τετάρτη 19/06/2024, έχει προγραμμτιστεί η εκποίηση κατασχεμένων αντικειμένων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

λιμεναρχείο

Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών, προχωρά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Η διαδικασία έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 10π.μ στον αίθριο χώρο πλησίον του Συνεδριακού κέντρου στο νότιο λιμένα. Τα αντικείμενα προς εκποίηση είναι τρία ψαροντούφεκα, δυο αυτόνομες καταδυτικές συσκευές (φιάλες οξυγόνου) και δυο ρυθμιστές πλεύσης (γιλέκα).

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας  ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και ώρα  την Παρασκευή τις 21 του μήνα. Εάν και τότε υπάρξουν είδη που δεν εκποιηθούν η διαδικασία θα γίνει και πάλι στις 26 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών σε ανακοίνωση γνωστοποιεί «ότι έχει αναρτηθεί διακήρυξη στην ιστοσελίδα του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με ΑΔΑ:6ΗΚ34653ΠΩ-ΝΞΛ, που αφορά τη διαδικασία εκποίησης κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών από την Υπηρεσία μας, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στον αίθριο χώρο πλησίον Συνεδριακού Κέντρου Νοτίου Λιμένα Πατρών ημέρα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και περί ώρα 10:00»