Πάτρα: Την Τρίτη η παρουσίαση του βιβλίου «Το πράσινο φτερό – Η συνωμοσία των Μελέκ» του Δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου

Η βιβλιοπαρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 7μμ της Τρίτης 13/12/2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ, στην Πάτρα.

Βιβλίο

Το βιβλίο του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του pelop.gr Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΠΣΑΤ, «Το πράσινο φτερό – Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΚ» παρουσιάζεται την Τρίτη 13/12/2022, στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (Μαιζώνος 200).

Το βιβλίο είναι συνδυασμός μυθοπλασίας και ιστορίας. Η ιστορία διαδραματίζεται 100 περίπου χρόνια πριν, σε μια φανταστική εποχή όπου ο ελληνισμός έχει εκπληρώσει τα όνειρά του.

Η βασική επιδίωξη του συγγραφέα είναι ο αναγνώστης να ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο, να ζήσει μια περιπέτεια που συνδυάζει μυστήριο, γρίφους και δράση, αλλά και να προβληματιστεί, ταυτόχρονα, για το τι μπορεί να κάνει ο ελληνισμός όταν είναι ενωμένος.

Βιβλίο

Ο Κ. Λαμπρόπουλος με τον επίσης αθλητικό συντάκτη της «Π» και του pelop.gr, Προκόπη Κόγκο.

Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ και παρουσιάζεται σε συνεργασία της ΕΣΗΕΠΗΝ και του βιβλιοπωλείου «Η Γωνιά του Βιβλίου» θα μιλήσουν:

Κωνσταντίνος Μάγνης, Διευθυντής σύνταξης εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Αρχισυντάκτης εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Κρίστυ Κουνινιώτη, Δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Κριτικές παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν από τους:

Μελέτη Μελετόπουλο, Διδάκτορα Πανεπιστημίου Γενεύης, Λυκειάρχη Ιονίου Σχολής

Προκόπη Κόγκο, Δημοσιογράφο εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Συντονίζει ο Κυριάκος Κορτέσης, Πρόεδρος ΕΣΗΕΠΗΝ.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments