Πάτρα: Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης συναντήθηκε με φορείς της πόλης – ΦΩΤΟ

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο κ. Θεοδόσιο Γεωργίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Άλμπερτ Μπάρρυ, τη Γενική Γραμματέα κα. Μαρία Δεληβοριά, την Έφορο κα. Νάντια Μπαράκου και το Σύμβουλο κ. Νικόλαο Μπότσαρη.

ΠΑΤΡΑ

Αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης «Ο Πρωτόκλητος Ανδρέας», το οποίο εξελέγη στις αρχές του καλοκαιριού για την τριετία 2022/2025 πραγματοποίησε χθες Σάββατο 1 Οκτωβρίου την πρώτη του στη σειρά επισκέψεων γνωριμίας με τις αρχές της πόλεως.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο κ. Θεοδόσιο Γεωργίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Άλμπερτ Μπάρρυ, τη Γενική Γραμματέα κα. Μαρία Δεληβοριά, την Έφορο κα. Νάντια Μπαράκου και το Σύμβουλο κ. Νικόλαο Μπότσαρη.

Στο Δήμο Πατρέων έγιναν δεκτοί από το Δήμαρχο κ. Κώστα Πελετίδη με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση.

ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ

Ο Δήμαρχος παρουσίασε την συνολική εικόνα των έργων αλλά και των προβλημάτων της πόλης .

Η Αντιπροσωπεία μεταξύ άλλων έθιξε το μεγάλο θέμα της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Πρωτεύουσας με την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας. Ακόμα συζητήθηκαν προβλήματα ανάπτυξης της πόλης αλλά και μικρά θέματα καθημερινότητας που διευκολύνουν την ζωή των πολιτών και των επισκεπτών, αλλά και θα κάνουν πάλι την πόλη τουριστικό προορισμό.

Ο Δήμαρχος υπεσχέθη άμεση και συνεχή αλληλοενημέρωση και συνεργασία, τονίζοντας την σημασία που αποδίδει ο Δήμος στο ρόλο των συλλογικών δομών και ιδιαίτερα του Συλλόγου των Πατρινών της Αθήνας.

Η επόμενη επίσκεψη έγινε στην Περιφέρεια Αχαΐας .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος υποδέχθηκε την Αντιπροσωπεία στη έδρα της Περιφέρειας με την παρουσία και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Φωκίωνα Ζαΐμη .

ΠΑΤΡΑ

Ο κ. Μπονάνος εξήγησε το ρόλο της Περιφέρειας Αχαΐας και φυσικά τη σύνδεσή της με την Πάτρα, τα έργα που πραγματοποιούνται και βελτιώνουν καθημερινά την ζωή των Πατρινών αλλά και των επισκεπτών .Παρουσίασε το μεγάλο έργο της κατασκευής του συγχρόνου αυτοκινητοδρόμου Πάτρας –Πύργου ,που ταλαιπώρησε γενιές και στοίχησε τόσες ανθρώπινες ζωές .Τόνισε ότι το έργο προχωρεί γρηγορότερα του χρονοδιαγράμματος υλοποίησής του.

Ακόμα αναφέρθηκε στη σημαντική απορρόφηση κονδυλίων από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δίδουν την δυνατότητα υλοποίησης όλων αυτών των έργων.

Οι κ.κ. Μπονάνος και Ζαΐμης υπεσχέθησαν μια συνεχή συνεργασία με το Σύλλογο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού ευχαρίστησε τους κ.Αντιπεριφερειάρχες, ενημέρωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει ο Σύλλογος μα σειρά εκδηλώσεών του ενημέρωσης και συζητήσεων των Πατρινών της Αθήνας στην Πάτρα αλλά και ευρύτερα για θέματα που άπτονται της ευαισθησίας των πολιτών, όπως Υγεία ,Ανάπτυξη, Πολιτισμό, Περιβάλλον κλπ.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας υπεσχέθησαν κάθε δυνατή συμπαράσταση.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα επίσκεψη, λόγω των εορτών της Τίμιας Κάρας του Πρωτοκλήτου ,στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο ,όπως επίσης στον κ. Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών ,αλλά και τις αρχές των παραγωγικών τάξεων της πόλεως.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στην συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας ,σαν το βασικό φορέα επικοινωνίας με τους Συμπολίτες μας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
Αστυνομία
Ρομά
Ερύμανθος