Πάτρα: Το παράπονο ενός ΑμεΑ… που δεν μπορεί να παρκάρει στο κέντρο

Δημότης της Πάτρας ζητά παραπάνω θέσεις στάθμευσης.

Πάτρα: Το παράπονο ενός ΑμεΑ… που δεν μπορεί να παρκάρει στο κέντρο

Στην «Πελοπόννησο» απηύθυνε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο Βασίλης Παπανδρέου, ο οποίος ως ΑμεΑ διαμαρτύρεται επειδή δεν βρίσκει να παρκάρει στο κέντρο της Πάτρας (περιοχή Πλατείας Γεωργίου), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τις καθημερινές του εργασίες.

Η «Π» επικοινώνησε μαζί του για να μάθει τα παθήματά του, αλλά και το τι προτείνει, ώστε να λυθεί το θέμα του.

«Τις τελευταίες μέρες κατεβαίνω στο κέντρο για μεταβώ στη δουλειά μου, αλλά δεν βρίσκω θέση ελεύθερη για στάθευση, με αποτέλεσμα να επιστρέφω σπίτι μου. Οι δύο θέσεις είναι κατειλημμένες, είτε από ΙΧ που έχουν άδεια, είτε που δεν έχουν, όμως η ουσία είναι ότι δεν μπορώ να παρκάρω.

Πάτρα: Το παράπονο ενός ΑμεΑ… που δεν μπορεί να παρκάρει στο κέντρο

Επιπλέον θέσεις στάθμευσης ζητά ο Β. Παπανδρέου

Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν βέβαια αρκετοί συμπολίτες. Γι’ αυτό, το αίτημα που καταθέτω στη δημοτική αρχή είναι να αυξήσει τις θέσεις από δύο στο κάτω μέρος, τουλάχιστον κατά δύο και να έχουμε σύνολο τέσσερις. Ο Δήμος μπορεί να στείλει αίτημα στην Τροχαία και να προχωρήσει η διαδικασία, ώστε να διευκολύνει και τη δική μας καθημερινότητα» ανέφερε ο Βασίλης Παπανδρέου.

Αναφέρθηκε, όμως, και στο οικονομικό κομμάτι και την πολιτική της δημοτικής αρχής σχετικά με τη στάθμευση. «Η διαφορά των θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι 30 λεπτά, τα οποία πληρώνουμε, ενώ αυτές ειδικές θέσεις ΑμεΑ είναι δωρεάν» σημείωσε, θέλοντας έτσι να δείξει ότι δεν θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ