Πάτρα: Τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός… και του ‘βαλαν φωτιά! – Καρέ – καρέ ο βασανισμός άνδρα ΦΩΤΟ

Αυτό που συνέβη, το πρωί του Σαββάτου Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12/2022, σε επιχείρηση της Πάτρας, ξεπέρασε κάθε όριο.Ενω προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά, οι δράστες τον βιντεοσκοπούσαν!

 

Κάλαντα,φωτιά Η στιγμή που έβαλαν φωτιά στο παντελόνι του άνδρα

Οι σκηνές σοκάρουν, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε συνοικία της Πάτρας. Ενήλικος ρομά, 35 περίπου ετών, υποχρεώθηκε να πει τα κάλαντα -για να κερδίσει μερικά χρήματα- με κάποιους ξέροντας καλά ότι πρόκειται για άτομο «μειωμένης αντίληψης» βρήκαν την ευκαιρία να περιγελάσουν!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Στην Ασφάλεια ο 35χρονος – Τον ανάγκασαν να πει γονατιστός τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά! ΦΩΤΟ

Αυτό που συνέβη, το πρωί του Σαββάτου, ξεπέρασε κάθε όριο. Ο άνδρας πήγε σε πασίγνωστη επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε… να τα πει. Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- αρχίζουν το παιχνίδι, γελώντας μαζί του. Μετά από λίγο, κάνοντας έτσι απλά την πλάκα τους, του προτείνουν να… κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα!

Κάλαντα,φωτιά

Το μαρτύριο ξεκίνησε όταν τον έβαλαν να γονατίσει

Ο Ρομά υπακούει. Γονατίζει και αρχίζει το…«Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά…»! Το κακόγουστο και ρατσιστικό αστείο, όμως δεν σταματά εκεί.Ενας από την παρέα, του πετά σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του βάζει φωτιά!

Πάτρα: Διευρεύνηση σε βάθος με εντολή Θεοδωρικάκου, μετά την αποκάλυψη της «Π» για την κακοποίηση 35χρονου – ΦΩΤΟ

Κάλαντα,φωτιά

Ενω προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά, οι δράστες τον βιντεοσκοπούσαν

Κάποιος άλλος, βιντεοσκοπεί τον άνθρωπο ζωσμένο στις φλόγες. Ο Ρομά, αρχίζει να ουρλιάζει. Προσπαθεί να τις σβήσει και ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλυτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Αρχίζει τις φωνές, διαμαρτύρεται, απειλεί με μηνύσεις.Η παρέα προσπαθεί, πια, να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

Το γεγονός κάνει γρήγορα… τον γύρο της πόλης, με πρωταγωνιστή τον αδύναμο άνδρα. Φτάνει, όχι μόνο στην εκεί περιοχή, αλλά και σ’ άλλα σημεία της πόλης.
Ορισμένοι, ενεργούντες υπεύθυνα, αποφασίζουν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα του επικίνδυνου «καψονιού» φθάνουν στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και αμέσως σοκάρουν! Απεικονίζουν, καρέ-καρέ, τον ρατσιστικό βασανισμό ενός πάμπτωχου συμπολίτη, μα πάνω απ’ όλα ενός ανθρώπου, από «εξυπνάκηδες» αδίστακτους Πατρινούς!

Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού… ανέβηκε στα social media ως «στόρι» στο προφίλ ενός από τους δράστες κι όπως αποδείχθηκε πολλοί επισκέπτες του διαδικτύου «γέλασαν» με το… κατόρθωμα!

Ανεξαρτήτως του εάν ο Ρομά δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, δεν παύει να έπεσε θύμα δημόσιου εξευτελισμού, αφού τον εξανάγκασαν για… «μερικά ψιλά».Παραμένει άγνωστο, αν θα προβεί σε μήνυση κατά των υπαιτίων ή αυτοί φρόντισαν να «κουκουλώσουν» το συμβάν με μερικά… ακόμα ψίχουλα!

Κάλαντα,φωτιά

Κάλαντα,φωτιά

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ