Πάτρα: Τουλάχιστον 5 άτομα στο Νοσοκομείο – Τους έκατσε «βαρύ» το αρνί – Και περιστατικά «πνιγμών»

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήσεις καθόλη τη διάρκεια της Κυριακής του Πάσχα, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ή τα Κέντρα Υγείας με τα αυτοκίνητα συγγενών.

Πάτρα: Τουλάχιστον 5 άτομα στο Νοσοκομείο - Τους έκατσε «βαρύ» το αρνί - Και περιστατικά «πνιγμών»

Το απότομο και υπερβολικό φαγοπότι έπειτα από τις ημέρες νηστείας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, οδήγησε την Κυριακή του Πάσχα στα επείγοντα του εφημερεύοντος Γενικού Νοσκοκομειου «Αγιος Ανδρέας» αρκετά άτομα με… βαρυστομαχιά. Αλλοι πάλι μεταφέρθηκαν στα Κέντρα Υγείας σε Ναύπακτο και Κάτω Αχαΐα.

Συνολικά 5 άτομα μεταφέρθηκαν στον «Αγιο Ανδρέα», ενώ και για κάποια άλλα περιστατικά π.χ. παγκερατίτιδας, θεωρείται ως αίτιο… το υπερβολικό φαγητό! Πολλοί Πατρινοί… του έδωσαν και κατάλαβε, τρώγοντας μάλλον περισσότεροι από ό,τι έπρεπε. Φαίνεται δεν πίστευαν ότι μπορεί να τους αφορά η παροιμία… «πρόσεξε μη σε φάει το αρνί»!

Ετσι το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ή τα Κέντρα Υγείας με τα αυτοκίνητα συγγενών που συνέτρωγαν στο πασχαλινό τραπέζι! Μεταξύ αυτών, άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών τόσο από την Πάτρα όσο και από χωριά του νομού, τα οποία είχαν επισκεφθεί για τον παραδοσιακό εορτασμό του Πάσχα και το ψήσιμο του οβελία.

Εκτός από τα παραπάνω υπήρξαν και κάποια περιστατικά «πνιγμών» τα οποία αντιμετωπίστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας». Σε κάποιου δηλαδή που «έκατσε» το αρνί στον λαιμό! Ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν χωρίς σοβαρές παρενέργειες για την υγεία τους. Ακόμη μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια. Ενώ μαγείρευε για το μεσημβρινό τραπέζι κάηκε με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στον «Αγιο Ανδρέα» για τις πρώτες βοήθειες!

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κακοκαιρία Elias - Εύβοια: Έγινε καφέ η θάλασσα από τη λάσπη
Δυτική Ελλάδα - ΕΔΕ: Ερχονται οι «λυπητερές» για ένστολους της ΕΛΑΣ - Μετακινήσεις ή καρατομήσεις;
Με 350.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια τη βελτίωση δύο οδικών αξόνων στην ορεινή Αχαΐα
Σταθμός για την Co-Solidarity Platform ο Δήμος Καλαβρύτων