Πάτρα: Τράβηξαν χειρόφρενο οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων – Κινητοποίηση σήμερα ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με τον Σύλλογο των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Αχαΐας, η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε υποσχεθεί μόνιμη διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας.

τουριστικών

Προειδοποιητική διαμαρτυρία πραγματοποιούν στην Πάτρα, σήμερα Τετάρτη 21/02/2023 οι Ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων στην Αχαΐα. 

Οδηγοί λεωφορείων συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στο πάρκινγκ του ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων, όπου και στάθμευσαν τα οχήματα τους.

τουριστικών

Σύμφωνα με τον Σύλλογο των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Αχαΐας, η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε υποσχεθεί μόνιμη διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων, σε σχέση με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά τέλη κυκλοφορίας.

τουριστικών

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά κινητοποίησεων που αναμένεται ν΄ακολουθήσουν. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων σε πρώτη φάση επελέγη η ακινητοποίηση των οχημάτων, καθώς δεν επιθυμούσαν να διαταράξουν επί του παρόντος τουλάχιστον την κίνηση στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Στις φλόγες αυτοκίνητα – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία οχήματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Το λιμάνι σε Ινδούς από Μητσοτάκη – Το επενδυτικό σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ

Πάτρα: Επιχείρησε να αρπάξει 250.000 ευρώ – Εξαπατημένα θύματα του «αγόρασαν» πολυτελές αυτοκίνητο!

ΣΥΡΙΖΑ: Πως εκτονώθηκε η ένταση στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Η υποχώρηση Κασσελάκη και η «ανακωχή» μέχρι τις Ευρωεκλογές

Ολονύκτιο μπλόκο 160 τρακτέρ στο Σύνταγμα – 10.000 αγρότες παρόντες στο Συλαλλητήριο – Η ώρα των αποφάσεων