Πάτρα: Τροχαίο στα Ροΐτικα, βαν έπεσε πάνω σε υπάλληλο της καθαριότητας, φέρει τραύματα στο πόδι και στον θώρακα
Η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ, στο πλευρό της βρίσκεται και ο δήμαρχος Πατρέων.
Ένα απίστευτο τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στα Ροΐτικα. Συγκεκριμένα, ένα απορριμματοφόρο του Δήμου, φόρτωνε κάδους απορριμμάτων και είχε σταματήσει δεξιά.
Μία γυναίκα υπάλληλος στεκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος αφού είχε μεταφέρει εκεί τον κάδο. Ξαφνικά, ένα βαν, έπεσε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, τραυματίζοντας την γυναίκα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ, στο πλευρό της βρίσκεται και ο δήμαρχος Πατρέων.
Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Ο ίδιος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς, ότι τον «τύφλωσε» ο ήλιος και δεν είδε την εργαζόμενη με αποτέλεσμα να την παρασύρει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Το Google ετοιμάζει widget που θα αλλάξει τον τρόπο που μεταφράζεις στο κινητό
10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Ένα spa για τα πόδια σου: Το νέο slide της Nike αλλάζει την έννοια της χαλάρωσης
Γιώργος Κακοσαίος: Πέρυσι είχα ένα θέμα με τη φωνή μου
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Ελαιώνα
