Πάτρα: Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Σχολείο Ακταίου – ΦΩΤΟ

Διαπιστώθηκε πως προκλήθηκαν για μία ακόμα φορά ζημιές και μάλιστα σε σημεία που έχουν επισκευαστεί επανειλημμένα.

Σχολείο Για μία ακόμα φορά οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τα κάγκελα

Σε διαδικτυακή καταγγελία πως εδώ και δύο μήνες άγνωστοι δράστες προκαλούν καταστροφές στο Δημοτικό Σχολείο Ακταίου προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Καραΐσκος.

Το πρωί της Τρίτης, για μία ακόμα φορά, ο πρόεδρος κλήθηκε στο σχολείο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και διαπίστωσε πως είχαν προκληθεί για μία ακόμα φορά ζημιές και μάλιστα σε σημεία που έχουν επισκευαστεί επανειλημμένα αρκετές φορές το καθένα, όπως η μπασκέτα των παιδιών, τα κάγκελα, η πίσω πόρτα του προαυλίου, το καλώδιο του κλιματισμού, ο εξωτερικός πίνακας ανακοινώσεων και παλαιότερα οι τουαλέτες, τα τζάμια, οι υδρορροές, οι λάμπες της εκκλησίας και άλλα.

Σχολείο

Σχολείο

Στέλνοντας μήνυμα στους δράστες ο κ. Καραΐσκος τόνισε πως έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές από τον σύλλογο και από τον ίδιο. «Οποιος συλληφθεί να καταστρέφει περιουσία του σχολείου θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια όπως την προηγούμενη φορά για να μην καταστραφεί το μητρώο τους λόγω μικρής ηλικίας. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος» είπε συγκεκριμένα.

Ο Σύλλογος Γονέων, το τοπικό συμβούλιο και οι διδάσκοντες έχουν αναγκαστεί σε πολλές περιπτώσεις να κάνουν τους αστυνόμους αλλά αυτό δεν είναι δυνατό να συμβαίνει όλες τις ώρες. Σημείωσε επίσης ο κ. Καραΐσκος: «Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος περνώντας από το σχολείο δει κάποιους να βανδαλίζουν το σχολείο να ενημερώσει κάποιον από τα μέλη του συλλόγου ή του τοπικού συμβουλίου. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ούτε ο Δήμος, ούτε ο σύλλογος, ούτε οι γονείς μπορούν να διαθέτουν κάθε λίγο και λιγάκι χρήματα για επισκευές από βανδαλισμούς που κάνουν κάποια κακομαθημένα. Προστατέψτε το σχολείο μας».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΛΟΚΑ
Καλάβρυτα