Πάτρα: Βλάβη σε καταπέλτη πλοίου, «αναμονή» εκατοντάδες επιβάτες
Τι συνέβη
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η βλάβη που είχε προκύψει στο σύστημα λειτουργίας των πέδιλων του καταπέλτη αποκαταστάθηκε και το πλοίο «Claudia» αναχώρησε από το νέο λιμάνι.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από τον πλοίαρχο του επιβατικού οχηματαγωγού (Ε/Γ – Ο/Γ) πλοίο «AF CLAUDIA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο βρισκόταν παραβεβλημένο στο νότιο λιμάνι της Πάτρας, ότι υπέστη ζημιά στο σύστημα λειτουργίας των πέδιλων του πρυμναίου καταπέλτη.
Το Ε/Γ-Ο/Γ θα εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάτρας για Ηγουμενίτσα και Βενετία Ιταλίας με 133 επιβάτες, 43 Ε.Ι.Χ., 35 Φ/Γ, 13 λεωφορεία, 01 τρέιλερ και 07 δίκυκλα. Διενεργήθηκε έλεγχος από στέλεχος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων (Τ.Κ.Ε.Π.) του λιμένα Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε θραύση του συρματόσχοινου λειτουργίας των πέδιλων του πρυμναίου καταπέλτη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
