Πάτρα: Βρέθηκε πτώμα στο παλιό λιμάνι- Στο σημείο δυνάμεις της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού

Πάτρα: Βρέθηκε πτώμα στο παλιό λιμάνι- Στο σημείο δυνάμεις της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 9 στην παλιά λιμενική ζώνη της Πάτρας, καθώς βρέθηκε ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος αλλά και της ΕΛΑΣ για να διερευνήσουν το περιστατικό.

ΤΟ ΘΥΜΑ

Το άτομο που επέπλεε χωρίς τις αισθήσεις του φέρεται πως είναι ένας άνδρας 51 ετών και ο θάνατος του προήλθε τις πρωινές ώρες. Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι ήταν κάτοικος των Εργατικών Κατοικιών Πάτρας και ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι συγγενείς του. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να έβαλε τέλος μόνος του στη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ιατροδικαστής, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πως προήλθε ο θάνατός του.