Πάτρα: Ξαφνική παραίτηση του Δημήτρη Φάκαλου από το ΔΣ του ΣΚΕΑΝΑ
Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής
Σύννεφα φαίνεται ότι μαζεύτηκαν ξανά στους κόλπους του ΣΚΕΑΝΑ, καθώς αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο ταμίας του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Φάκαλος, υπέβαλλε την παραίτησή του.
Η παραίτηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον σύλλογο, ενώ οι λόγοι αυτής της κίνησης, δεν έχουν γίνει γνωστοί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την θέση του Δημήτρη Φάκαλου μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΚΕΑΝΑ, αναμένεται να πάρει ο πρώτος επιλαχών επιχειρηματίας της εστίασης Ζώης Τζούδας.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΚΑΛΟΥ
Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Φάκαλου αναφέρει:
«Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την παραίτηση μου από το ΔΣ του ΣΚΕΑΝΑ και τις οποίες άλλες θέσεις κατείχα μέσω της συμμετοχής μου σε αυτό, με άμεση ισχύ. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το ΔΣ αυτού του οργανισμού – έστω για 5 μήνες – και σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΑΝΑ
Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ανέφερε στη δική του ανακοίνωση:
«Η παρουσία του Δημήτρη Φάκαλου ,στην διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ, αποτέλεσε τιμή για όλους τους επαγγελματίες εστίασης .
Του ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στον κλάδο και στην πόλη με την ίδια αφοσίωση».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σπουδαστές «Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» στην ιστορική Οινοποιία Achaia Clauss ΦΩΤΟ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Περιφέρεια
Πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων στην General Motors για δεδομένα οδηγών που κατέληγαν σε ασφαλιστικές εταιρείες
