Πάτρα: Ξεκίνησε η συντήρηση νησίδων από τον συνεταιρισμό ΦΑΡΟΣ

Το νέο έργο για τον καθαρισμό και συντήρηση των νησίδων τμήματος του Εθνικού Οδικού δικτύου  ΠΕ Αχαΐας ξεκίνησε από τον «Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Αχαΐας ΦΑΡΟΣ».

collage 1 e1626964368246

Ένα νέο έργο για τον καθαρισμό και συντήρηση των νησίδων τμήματος του Εθνικού Οδικού δικτύου  ΠΕ Αχαΐας ξεκίνησε από τον «Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Αχαΐας ΦΑΡΟΣ».

Οπως αναφέρει και η ανακοίνωση:

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας κ Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε το συνεργείο που αυτή τη στιγμή καθαρίζει και συντηρεί τις νησίδες της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Για το έργο καθαρισμού των νησίδων προκηρύχθηκε ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , στον οποίο μπορούσαν να καταθέσουν προσφορά κοινωνικοί συνεταιρισμοί περιορισμένης ευθύνης.

Ο κ. Μπονάνος από την αρχή της θητείας του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ώστε να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις στην προκήρυξη του διαγωνισμού , με αποτέλεσμα σήμερα η Περιφέρεια να επιτυγχάνει τον καθαρισμό των νησίδων του εθνικού οδικού δικτύου που ήταν παραμελημένες τα τελευταία χρόνια και παράλληλα να εργάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που βρίσκεται στο περιθώριο ή είναι απομακρυσμένο από την αγορά, με την καθοδήγηση επιστημόνων και υπηρεσιακών στελεχών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας .

«Είμαι πολύ χαρούμενος –  δηλώνει ο κ. Μπονάνος – που η Περιφέρεια συνεργάζεται με τον  Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Αχαΐας ΦΑΡΟΣ που επιτελεί σπουδαίο έργο προς την κατεύθυνση  της  κοινωνικής ενσωμάτωσης και της επαγγελματικής ένταξης των ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα και συμβάλλει καθοριστικά στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια και στην αποκατάστασή τους. Με την έναρξη των εργασιών που ξεκίνησαν από την Ελευθερίου Βενιζέλου και την μίνι Περιμετρική και που περιλαμβάνουν  τη φροντίδα των δέντρων, τη φύτευση και συντήρηση χώρων πρασίνου, τη συντήρηση διακοσμητικών κήπων ή κήπων αναψυχής, καθώς και τον καθαρισμό από αγριόχορτα και το κλάδεμα δέντρων και θάμνων , θα πετύχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικό έργο ως προς τον καθαρισμό των νησίδων αλλάζοντας κι εδώ την όψη της πόλης μας.»

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lainiwtis
ekab
rapid tests koronoios
ΣΥΣΚΕΨΗ 1 e1632662454652