Πάτρα: Ξεκινούν οι παράλληλες δράσεις του ArtWalk!

Η ομάδα Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος», εστιάζει στις τεχνικές του σύγχρονου τσίρκου, τα ακροβατικά εδάφους και τον σύγχρονο χορό.

Πάτρα: Ξεκινούν οι παράλληλες δράσεις του ArtWalk!

To Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Όλγας θα παρακολουθήσουμε μία παράσταση που κόβει την ανάσα με την Ομάδα των Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος», άλλη μία παράλληλη δράση του ArtWalk 8.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική ομάδα όπου δραστηριοποιείται στην Πάτρα. Η έκφραση των ερμηνευτών της στηρίζεται στην σωματικότητά τους, δηλαδή στην ιδιοσυγκρασιακή προσωπικότητα και την αυτοβιογραφία του κάθε καλλιτέχνη.

Η ομάδα Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος», εστιάζει στις τεχνικές του σύγχρονου τσίρκου, τα ακροβατικά εδάφους και τον σύγχρονο χορό.

«Η κάθε παράσταση (performance) είναι μια συλλογική διαδικασία συνύπαρξης», λένε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.
Και συμπληρώνουν: «Παίρνουμε ερεθίσματα από το περιβάλλον που μας περικλείει, την πραγματικότητα. Μέσα από μία πνευματική διαδικασία, το σώμα ευαισθητοποιείται, προσαρμόζεται, μορφοποιείται, ανακαλύπτει και τελικά εκφράζεται. Η δύναμη του ανθρώπινου σώματος με την πειθαρχεία του πνεύματος είναι αυτά που μας εμπνέουν και μας εκφράζουν στο έργο μας».

Με αυτή τους την παράσταση έρχονται να μας υπενθυμίσουν τη βαθιά σύνδεση τέχνης και σωματικής έκφρασης.

Η συμμετοχή σε όλες τις παράλληλες δράσεις του ArtWalk 8 είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Τo ArtWalk 8 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια του χρυσού χορηγού VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και των μεγάλων χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων), ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Πάτρα – Πύργος) και Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ