Πάτρα: Σήμερα οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης στο The Bold Type Hotel

Δείτε το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου προβολών.

Πάτρα

Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων δύο καλοκαιριών στα οποία η συμμετοχή των μελών και φίλων ήταν πολύ μεγάλη, συνεχίζουμε και φέτος τις θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, σε συνεργασία με το The Bold Type Hotel, μέσα στον υπέροχο κήπο του ξενοδοχείου!

Έτσι η εμπειρία συνδυασμού της αγαπημένης μας ψυχαγωγίας με φαγητό, θα διαρκέσει όλο το φετινό καλοκαίρι, κάθε Δευτέρα στον χώρο αυτό στο κέντρο της Πάτρας

Η Κινηματογραφική Λέσχη αλλά και το The Bold Type Hotel έχουν φροντίσει αυτή η εμπειρία να είναι για όλους ευχάριστη, πλήρης και συγχρόνως οικονομικά ανεκτή (για την παρακολούθηση της ταινίας και το φαγητό, χωρίς ποτό, θα καταβάλλεται το ποσό των 20,00 ευρώ), ώστε να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά που θα τα έχει όλα.

Οι προβολές θα αρχίσουν αμέσως μετά τις εκλογές και θα γίνονται κάθε Δευτέρα, για το χρονικό διάστημα από σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου έως 2 Οκτωβρίου, διάστημα μέσα στο οποίο προβλέπεται να προβληθούν 20 ταινίες.

Σήμερα η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας ανακοίνωσε τον πρώτο κύκλο των προβολών, που περιλαμβάνει το διάστημα Μάιος-Ιούλιος με 11 ταινίες, τις εξής:

Ώρα έναρξης της προβολής: 21.00

Μάιος

22. The Fabelmans Στίβεν Σπίλμπεργκ

29. Αισθάνομαι ζωντανός Όλιβερ Ερμάνους

Ιούνιος

5. Η Κυριακή της Μητέρας Εβά Ισόν

12.  Casablanca Μάικλ Κέρτιζ

19.  Παρίσι ξανά Άλις Βινοκούρ

26.  Scarlet Πιέτρο Μαρτσέλο

Ιούλιος

3. Notorious Άλφρεντ Χίτσκοκ

10. One Fine Morning Μία Χάνσεν Λοβ

17. Ο Ταξιτζής Μάρτιν Σκορτσέζε

24. Το Πάθος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν

31. Σκοτεινοί Δολοφόνοι Αλεξάντερ Μακέντρικ

Οι ταινίες είναι όλες εξαιρετικές, πολλές από αυτές νέες που θα δούμε στην Πάτρα για πρώτη φορά και μερικές προηγούμενων ετών κλασικές.

Όπως σημειώνεται: “Καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο που δίνεται παρακάτω, δεδομένου ότι η δυναμικότητα του χώρου είναι περιορισμένη. Επίσης, λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα παρακαλούσαμε η κράτηση να τηρείται και ως προς τον αριθμό των ατόμων, με τυχόν ακύρωση να γίνεται το αργότερο έως το απόγευμα της Δευτέρας, ώρα 6.00. Άλλως η μη προσέλευση την τελευταία στιγμή σημαίνει ότι δεν εξυπηρετούνται άτομα ενώ θα μπορούσαν και ακόμη σημαίνει την αναίτια οικονομική επιβάρυνση του χώρου. Για το λόγο αυτό, η χρέωση θα αφορά τον αριθμό των ατόμων της κράτησης και όχι τον αριθμό αυτών που προσήλθαν τελικά”.