Πάτρα: Ξηλώνουν καλώδια από 20 κολώνες – Στο σκοτάδι ο παράλληλος δρόμος της Περιμετρικής

Στο ίδιο έργο θεατές έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις φορές οι περίοικοι και οι περαστικοί του κόμβου της Μόμα στα όρια Ριγανόκαμπου – Ρωμανού, καθώς βλέπουν να διορθώνονται βλάβες στον ηλεκτροφωτισμό αλλά σχεδόν κατευθείαν άγνωστοι αφαιρούν τα καλώδια.

Πάτρα: Ξηλώνουν καλώδια από 20 κολώνες - Στο σκοτάδι ο παράλληλος δρόμος της Περιμετρικής

«Συμμορία του χαλκού» βλέπουν οι κάτοικοι των γειτονιών κοντά στο στρατόπεδο της ΜΟΜΑ ανάμεσα σε Ριγανόκαμπο και Ρωμανό, καθώς στο ύψος του κόμβου της Περιμετρικής άγνωστοι δράστες έχουν αφαιρέσει πολλές φορές τα καλώδια ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα να επικρατεί «πίσσα-σκοτάδι» τις νυχτερινές ώρες.

Η «Πελοπόννησος» δέχθηκε καταγγελία από την πρόεδρο του Συλλόγου Ρωμανού Νικολίτσα Αλεξοπούλου για τον παράδρομο της περιμετρικής, μπροστά από το στρατόπεδο. Εκεί, εκτός του ότι διέρχονται αυτοκίνητα, κάνουν πεζοπορία κάτοικοι του Ανατολικού Διαμερίσματος, αλλά τις νυχτερινές ώρες επικρατεί σχεδόν το απόλυτο σκοτάδι, αφού μόλις επιδιορθώνονται οι φθορές στο δίκτυο, αμέσως άγνωστοι ξηλώνουν εξαρτήματα.

«Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με τον κόμβο της Μόμας στην περιμετρική. Εχουν ξηλώσει τα πάντα και είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Η περιοχή έχει γίνει στέκι παρανομίας και γι’ αυτό θέλουν το σκοτάδι εκεί. Πρέπει να γίνει μια καλύτερη κατασκευή ώστε να μην μπορούν να ξηλώνουν τα καλώδια. Τώρα στον κόμβο επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και κανένας δεν κάνει τίποτα. Οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο» τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου και συνέχισε:

«Γιατί η Αστυνομία δεν ψάχνει τον προορισμό αυτών που κλέβουν; Τώρα πλέον είναι σκοτάδι και έρχεται καλοκαίρι. Δίπλα υπάρχει δάσος. Οποιος περνάει από εκεί βράδυ, θα φοβηθεί. Είναι περιοχή πεζοπορίας εκεί. Σε πάνω από 20 κολώνες είναι ξηλωμένα όλα. Πάνω από τρεις φορές τα έχουν φτιάξει αλλά πάλι τα ίδια γίνονται».

Μάλιστα, με βάση την ίδια καταγγελία, αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να έχουν δηλώσει στην Αστυνομία πως έχουν δει τους δράστες να μεταφέρουν τα κλοπιμαία τους προς συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν έχουν διαπιστώσει αν έχουν γίνει έρευνες.

«Δεν γίνεται να αφήνονται ολόκληρες περιοχές στο σκοτάδι. Θα έχουμε κανένα ατύχημα επειδή πολύς κόσμος περπατά εκεί μόλις πέσει ο ήλιος. Εχουμε ειδοποιήσει αρκετές φορές, έχουμε καταγγείλει περιστατικά, αλλά δεν βλέπουμε βελτίωση» κατέληξε η κ. Αλεξοπούλου.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
2 μήνες πριν

Τα ίδια με τα τρένα, τα δια στους αυτοκινητοδρομους και στην παραλιακή. Είναι οι Ρομα φαντομαδες και δεν τους πιανουν; Εδώ χάνονται ζωές. Στα τέμπο τα είχαν ξηλώσει ολα

Γιώργος
Γιώργος
2 μήνες πριν

πρέπει να γίνεται άμεσα έλεγχος στο διπλανό καταυλισμό των Ρομά και σε όλες τις μάντρες μετάλλων της περιοχής. Επίσης θα πρέπει να κόβονται άμεσα όλα τα προνοιακά επιδόματα όλης της οικογένειας όσων καταδικάζονται (και για κλοπή υλικών)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ