Πάτρα: Χωρίς νερό μεγάλη περιοχή του κεντρικού διαμερίσματος – Επιστολή Ρώρου στην ΔΕΥΑΠ

Αυτή την ώρα έχει επανέλθει το νερό σε πολλά νοικοκυριά – Επιστολή στην ΔΕΥΑΠ για την εκτεταμένη διακοπή

δευαπ

Χωρίς νερό έμειναν αρκετή ώρα οι κάτοικοι πολλών περιοχών του κέντρου της Πάτρας λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, μετά από επίπονες και πολύωρες προσπάθειες, κατάφεραν σήμερα το πρωί, να εντοπίσουν την σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, που έγινε η αιτία να μείνουν χωρίς νερό, συνοικίες στο κέντρο της Πάτρας.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν άμεσα σε εναλλακτική τροφοδότηση, με αποτέλεσμα, αυτή την ώρα να έχει επανέλθει το νερό σε πολλά νοικοκυριά.

Η συνολική αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες βραδινές ώρες, οπότε και θα επανέλθει η υδροδότηση και στα υπόλοιπα νοικοκυριά.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των πολιτών που ταλαιπωρήθηκαν, αλλά η βλάβη ήταν σε σημείο δύσκολο να εντοπιστεί.

Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Επιστολή για την εκτεταμένη διακοπή νερού

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ σχετικά με την πολύωρη διακοπή νερού σε μεγάλη περιοχή του κεντρικού διαμερίσματος:

“Συμπληρώνεται περίπου ένα εικοσιτετράωρο που υπάρχει εκτεταμένη διακοπή νερού σε μεγάλη περιοχή του κεντρικού διαμερίσματος της πόλης. Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής που μέσα στον καύσωνα υφίστανται το μαρτύριο της λειψυδρίας και ακόμα μεγαλύτερη η αγανάκτηση που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΠ.
Θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα σε τι οφείλεται η διακοπή του νερού και πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη;

Τέλος καλούμε να επανεξετάσετε τη δογματική θέση σας για την διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου που κατέληξε το φράγμα να δοθεί σε ιδιώτη και να υλοποιήσετε την απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου για την ίδρυση διαδημοτικού φορέα για τη λειτουργία του φράγματος έτσι ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν επάρκεια άφθονου, ποιοτικού και φθηνού νερού”.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ